Classic oogschaduw kwast

Fluffy oogschaduw kwast OP=OP

Fluffy oogschaduw kwast OP=OP

Kleine blending kwast

Kleine blending kwast

Classic oogschaduw kwast

Waardering:
100% of 100
€ 7,95

Als iets goed is van zichzelf, dan veranderen we daar niets aan! De Classic vegan oogschaduwkwast is met zijn perfect gesneden haren de meest basic make-up kwast om je oogschaduw mee aan te brengen. Deze tool is een multi-tasking vegan oogschaduwkwast met een enigszins afgeronde vorm en kan vrijwel alles doen (op het gebied van make-up dan hé!). Het is klein genoeg om oogschaduw met precisie aan te brengen, maar kan indien nodig ook kleur op het gehele ooglid blenden.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Als iets goed is van zichzelf, dan veranderen we daar niets aan! De Classic vegan oogschaduwkwast is met zijn perfect gesneden haren de meest basic make-up kwast om je oogschaduw mee aan te brengen. Deze tool is een multi-tasking vegan oogschaduwkwast met een enigszins afgeronde vorm en kan vrijwel alles doen (op het gebied van make-up dan hé!). Het is klein genoeg om oogschaduw met precisie aan te brengen, maar kan indien nodig ook kleur op het gehele ooglid blenden. Lengte 17cm.

 

Alle make-up kwasten uit onze collectie zijn gemaakt van intens zachte synthetische haren, die allen op speciale wijze zijn gesneden voor een hemelse ervaring en de meest professionele werkwijze om jouw make-up zo egaal mogelijk aan te brengen. Uiteraard zijn alle kwasten, net als ons gehele assortiment, vegan-friendly en met het houten handvat (en een beetje liefde voor de haartjes) geniet je langdurig van jouw favoriete kwast.

Meer informatie
EAN7445923510534
Inhoud/Maat17cm
Applicatie optiesVoor de ogen
Aantal items inbegrepen1
Vegan friendlyJa
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Classic oogschaduw kwast
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!