Make-up pakketten

Sets vol met producten en toolsvoor de 'picture-perfect-you'.

Kies jouw meest favoriete kleuren...


Waarom zou je enkel één product aanschaffen, als je een volledig natuurlijke-glam-look kunt krijgen met korting? Met Mineralissima's voordelige make-up sets heb je alles wat je nodig hebt in een pakket naar keuze. Met spannende combinaties van foundation, finishingpoeder, concealer, blush, bronzer, en nog veel meer. Beschikbaar in full-size potjes of handige test-kits om jouw perfecte match te ontdekken.

Maak je niet langer zorgen over winkelen tot je in paniek haastend rondrent om de beste foundation of gezichtpoeders bijeen te zoeken van verschillende merken. Mineralissima heeft alles onder één dak, in een eenvoudig pakket.


Kies de kleuren waar je het meest van houdt

Met Mineralissima make-up sets, heb je zelf de controle. Kies de kleuren die bij jou passen en reken snel af met behulp van ons beveiligde betaalsysteem. De aanschaf van een Mineralissima make-up set is een slimme manier om geld te besparen, en hoe handig is het dat je gelijk alle items bij elkaar hebt die je in je uitrusting nodig hebt.


Wij staan garant voor hoge kwaliteit

Zoals altijd, kun je er zeker van zijn dat alle Mineralissima producten met liefde zijn geproduceerd en zorgvuldig voor je ingepakt. Vrij van chemicaliën, parabenen, of onnodige vulstoffen.
Onze klanten hebben wij vaak voor het leven. En dat heeft een goede reden. Wij staan garant voor een hoge kwaliteit die je niet zomaar ergens anders kunt vinden vinden tegen onze betaalbare prijzen. En allen gemaakt met ingrediënten van natuurlijke oorsprong -afkomstig uit het rijke en voedzame menu van moeder natuur.

Dus, ga je gang. Klik door naar ons assortiment van make-up sets. Uiteraard kun je ook een selectie uit de sets als losse items in je winkelmandje plaatsen.
En ben je eenmaal begonnen met Mineralissima in je leven, dan zul je je afvragen hoe je het ooit deed zonder…

Onze make-up pakketten