Minerale oogschaduwen

De huid rond de ogen is teer en gevoelig voor invloeden van buitenaf. Veel mensen hebben snel last van geïrriteerde ogen en het dragen van make-up werkt hier dan niet aan mee. Met minerale oogschaduw kun je het leed enigszins verzachten en er toch mooi uit zien. De minerale oogschaduwen zullen je oogleden eerder verzorgen dan hinderen doordat er geen schadelijke stoffen in de samenstelling zijn gebruikt.

De natuurlijke oogschaduw is gemaakt van pure mineralen die de huid niet negatief beïnvloeden, zij hebben vaak nog eerder een helende werking. De natuurlijke pigmenten bieden een mooi kleurenpalet,verpakt in een zeefpotje met een inhoud van vijf gram. Met minerale oogschaduw kun je er dus mooi uitzien zonder dat je jouw huid benadeeld.

Er zijn nog andere pluspunten bij dit product, namelijk dat het dierproefvrij is. Dus het is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het dier. Daarbij is de minerale make-up zeer comfortabel en licht, je voelt bijna niet dat je opgemaakt bent. Het is duidelijk dat je dus zonder al die schadelijke toevoegingen ook mooi kunt zijn.

Weet je niet precies welke kleur je wilt? Geen probleem, je kunt ook eerst een tester aanschaffen. Kies uit bijna 50 mooie multifunctionele kleuren om uw ogen te accentueren. Deze schattige potjes bevatten 2 gram natuurlijke mineralen oogschaduw.

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 48

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 48

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4