Bezorging & Retourneren

Verzendkosten:

Zodra de betaling van je bestelling bij ons binnen is, wordt de bestelling uiterlijk de volgende werkdag verzonden en normaliter binnen 3 werkdagen bezorgd. Mocht een product onverhoopt niet in voorraad zijn, dan nemen we contact op per e-mail.

Wij hanteren de volgende verzendkosten

Land

Orderbedrag

Verzendkosten

Nederland

€0,00 - €10,00

> €10,00

€1,75

€3,95

België en Duitsland

€0,00 - €10,00

€10,00 - €35,00

>€35,00

€2,50

€4,00

€8,00

Europa, landcodes: AUT, DNK, ESP, FIN, FRA, GBR, IRL, ITA, LUX, NOR, POL, PRT, SWE

€0,00 - €10,00

€10,00 - €35,00

>€35,00

€2,50

€4,00

€10,00

Europa/rest van de wereld, landcodes: AUS, CHE, CYP, CZE, EST, GIB, GRC, HUN, HRV, ISL, ISR, LIE, LTU, LVA, MAC, MCO, MLT, NZL, ROU, RUS, SBR, SVK, SVN, TUR, USA

€0,00 - €10,00

€10,00 - €35,00

€35,00 - 75,00

>€75,00

€2,50

€4,00

€15,00

€21,00

 

Pakjes die verzonden zijn met trackingcode zijn te traceren via PostNL op: www.tracktrace.nl

We gaan ervan uit dat je bij het plaatsen van een bestelling de ingevoerde klantgegevens op juistheid hebt gecontroleerd. Deze gegevens worden gebruikt bij het verzenden van de bestelling. 

Breng ons bij wijzigingen zo spoedig mogelijk op de hoogte om teleurstellingen te voorkomen.

Mineralissima is niet verantwoordelijk voor de ingevulde adresgegevens en de eventuele te maken kosten bij verkeerde informatie.

 

Het terugsturen van een product:

Wij hopen natuurlijk dat je tevreden bent met je aankoop. Als dit, om wat voor reden dan ook, niet het geval is, dan kun je je aankoop binnen 14 dagen na de datum van ontvangst retourneren.

We zullen geretourneerde producten accepteren indien zij rechtstreeks uit onze webwinkel zijn gekocht, ongeopend zijn en in goede staat. Testers kunnen helaas niet worden teruggestuurd.

In het geval van een defect of door een verkeerde levering van ons, neem dan even contact met ons op via info( @ )mineralissima.com om deze kwestie te bespreken alvorens je het retourneert.

Mineralissima is niet verantwoordelijk voor het regelen, noch de kosten van een retourzending als het niet te wijten is aan een onjuiste of gebrekkige levering door ons.

Zodra we een geretourneerd product ontvangen, zullen wij het inspecteren en dienovereenkomstig terugbetalen, indien het geretourneerde product ongeopend en in goede staat is. Alle terugbetalingen zijn op basis van de aankoopprijs en exclusief de oorspronkelijke verzendkosten. Restitutie zal binnen 10 dagen na ontvangst van uw geretourneerde product worden verwerkt.

Het adres voor producten die geretourneerd moeten worden is:

Mineralissima
Jadelaan 117
2132XZ  Hoofddorp, Nederland

 

Een bestelling annuleren:

Indien je wenst om je bestelling te annuleren, doe dit dan zo snel mogelijk door contact met ons op te nemen via de e-mail, telefoon of door de geplaatste bestelling online te annuleren. Houd er rekening mee dat de meeste bestellingen binnen 24 uur na het plaatsen van de bestelling worden verwerkt. Indien je wenst om je bestelling te annuleren nadat deze is verzonden, kun je ons per e-mail of per telefoon zo spoedig mogelijk op de hoogte brengen en het pakje aan ons retourneren. Wij zullen binnen 10 dagen nadat wij de bestelling in goede staat te hebben ontvangen, de aankoop terugbetalen.