Mineralissima is geschikt voor mannen

Mannen Make-Up

Make-up en contouren voor mannen die zo natuurlijk zijn, dat niemand het ooit zal weten

 
Bekijk onze tutorial

We hebben regelmatig verzoeken over contouren en krijgen fijne feedback over onze make-up voor het gebruik door mannen. Waarom?

Onze concealers en foundations zijn zo natuurlijk, dat zelfs de meest ‘Girliest makeup lovers’ het niet kunnen zien.

Het resultaat is hetzelfde als mannen die hun haar stylen of hun gezicht scheren. Met subtiele make-up voel je je fantastisch op een natuurlijke manier. Met een beetje van het juiste poeder voelen mannen een verdiende, zelfverzekerde boost in hun fysieke verschijning.

Ontdek de #1 make-up voor mannen!

Of het nu je eerste keer is dat je make-up of een poeder op basis van mineralen probeert, of niet.
We hebben een tutorial gemaakt, dus je hoeft niemand te vragen hoe je aan de slag moet gaan.


Laten we eerlijk zijn over mannen die make-up dragen....

Mannen die make-up dragen is niet nieuw of ongewoon

Vrouwen zijn niet de enigen die zich bewust zijn van het feit dat hun huid er rood uitziet, of gerimpeld, vettig, mét of zónder acne. Dat is de reden waarom (zelfs als de meeste mensen het niet weten) beide geslachten een natuurlijk uitziende foundation en concealer in hun routine toepassen.

Hoewel er een stereotype bestaat over make-up die alleen voor vrouwen is.... Hier is de waarheid over make-up en mannen met make-up.

Iedereen, ja ook een man, die een vergadering of afspraakje heeft, of gewoon goed voor de dag wil komen, zal zich zekerder voelen als hij of zij make-up draagt.

Daarom zorgt Mineralissima voor foundations, concealers en andere minerale poeders met een zeer natuurlijke afwerking:

  1. Krijg de voordelen van het dragen van natuurlijke make-up op het gezicht.
  2. Tegelijkertijd hoeft niemand door te hebben dat je make-up draagt.

 

Waar te beginnen?

Dragen mannen een concealer?


Vooral voor mannen die voor het eerst make-up dragen, is het normaal om niet bekend te zijn met de termen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste soorten make-up die we de meeste mannen aanbevelen om mee te beginnen en welke stap we vanaf daar moeten nemen.

We beginnen met de 3 belangrijkste basisprincipes van het opbouwen van een ‘natuurlijke, fantastische huid’.

Foundation: De foundation wordt over het hele gezicht gedragen voor een algemene dekking en een egale huidskleur. Door de foundationpoeder over het hele gezicht aan te brengen, ontstaat een egalere uitstraling over het hele gezicht - zelfs als er sprake is van acne, rosheid of littekens.

Concealer: Concealer wordt het best gebruikt als je specifieke plekken hebt die je wilt bewerken, zoals bijvoorbeeld acne of littekens. We horen vaak vragen als: "Dus....dragen jullie een concealer", en het antwoord is een absoluut JA. We hebben veel mannelijke klanten die, net als alle andere mensen, in de spiegel willen kijken en zich geweldig willen voelen. Net als tijdens een feest, in een vergaderzaal of restaurant.

Finishing Touch: Dit poeder is ideaal voor ná het aanbrengen van foundation en camouflage of om ongewilde glans te verminderen, maar kan ook geweldig op zich zelf worden gedragen. Voor een vettere huid bieden wij onze speciale finishingpoeders Rice Veil en Oil Control aan op basis van rijstpoeder, met extra absorberende eigenschappen. Als je een vettere/gecombineerde huid hebt is dit een populaire topfavoriet.

Hoe dan ook, het is ongelooflijk belangrijk - vooral voor mannen - om make-up te dragen die volledig natuurlijk is. Andere gebruikelijke make-up uit de drogisterij voelt vaak later op de dag kleverig aan en gaat glanzend. Het dragen van make-up wordt in de loop van de dag steeds duidelijker. Niet bij Minerale make-up. De matterende poeders zijn ongeëvenaard!

Probeer zelf de meest subtiele, niet overdreven, make-up uit.

 

Voor het eerst minerale make-up aanbrengen (of welke make-up dan ook)

Laten we je helpen

 

Of het nu je eerste keer is dat je make-up of een poeder op basis van mineralen probeert of niet. We hebben een tutorial gemaakt, dus je hoeft niemand te vragen hoe je aan de slag moet gaan.

We laten je zien welke kwasten je waarvoor gebruikt en hoe je de poeder hiermee aanbrengt.
Zo zorgen we ervoor dat je er natuurlijk uitziet en weet je hoe je de beste mannelijke make-up contouren creëert.

Weet je nog steeds niet zeker welke mannen make-up je moet kiezen? Geen-Probleem!


Het kiezen van make-up kan voelen als een geheel nieuwe wereld, vooral als je het niet hebt kunnen uitproberen en online probeert een foundation kleur te kiezen.

Om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we twee opties om je te helpen vooruit te komen.

Als je nog steeds hulp nodig hebt bij het kiezen van een kleur of het kiezen van een product, dan kun je de volgende stappen volgen:

1

Bekijk onze pagina voor hulp bij het kiezen van de juiste foundationkleur.


Lees meer

 
2

Krijg één-op-één hulp →Stuur ons team een email en wij helpen je persoonlijk verder.


Mail ons