Lippen

Veganistische lippenstiften waar je verliefd op wordt.

Chemicaliën? Niet aan onze kant van het web...


Geen enkele make-up look is compleet zonder mooie ogen en lippen, en als je dat laatste onder de knie wilt krijgen als een ‘GirlBoss’. Time To Think Mineral.

Minerale make-up is de wereld aan het veroveren, barstensvol pure ingrediënten die door Moeder Aarde zelf zijn gemaakt. Als je de geuren en parabenen buiten beeld laat, blijf je achter met een frisse formule die je niet alleen als een superster laat lijken, maar ook het gevoel geeft dat je er een bent. Veel make-up merken zitten immers vol met troep die je niet kunt uitspreken en die je huid ernstig kan beschadigen.

Onze luxueuze lipproducten gebruiken alleen de meest voedende natuurlijke ingrediënten die vrij zijn van chemicaliën, parabenen, geur- en smaakstoffen, synthetische kleurstoffen of schuldgevoelens! Onze minerale lip make-up is ook zonder dierenleed, zodat je je nooit zorgen hoeft te maken over het welzijn van dieren die gewond raken tijdens het maken lipproducten.

Alleen Mineralissima geeft je de mogelijkheid om met volle overtuiging te glimlachen en geeft je weelderig gecoate lippen, ongeacht de gelegenheid. We hebben een tint voor elke persoonlijkheid, of je nu een drukke baan hebt of een liefdevolle thuis-moeder bent. Mineralissima maakt het gemakkelijk om er gewaagd bij te lopen of er subtiel stralend uit te zien én te voelen. 

Gewoon het beste van alles en dat ook nog veilig, gezond en betaalbaar. Graag gedaan!

 

Kies voor een stralende lach

Natuurlijke lippenstiften 

Natuurlijke lipglossen 

Natuurlijke lip liners