Make-up kwasten

Bij make-up kwasten is de kwaliteit heel belangrijk. Onze make up kwasten zijn het perfecte hulpmiddel voor al uw gewenste toepassingen. Ons gamma bestaat uit kwasten met super zachte synthetische vezels en zijn allemaal gemaakt uit materialen van hoge kwaliteit die zorgen voor een gladde, gelijke verspreiding van minerale make-up en cosmetica. Onze volle, ronde kwasten zijn perfect ontwikkeld voor het aanbrengen van pure cosmetica.

De zachte, ronde make up kwasten zijn dan weer geschikt voor het circulair aanbrengen van minerale foundations, bronzers, blushers en vele andere soorten van minerale make-up in poedervorm. Of je nu op zoek bent naar één bepaalde kwast voor het aanbrengen van minerale foundation of een volledige set professionele kwasten, wij hebben alles dat je nodig hebt voor een gladde, volle, vlekkeloze dekking.

Onze Kabuki kwast is zo compact dat je hem makkelijk in je handtas kan stoppen zodat je onderweg wat kan bijwerken, maar toch vol genoeg voor het aanbrengen van een luxueuze gelijke dekking. Voor crèmes en vloeibare make-ups hebben wij een professionele poederkwast met vlakke bovenkant. De platte kant zorgt voor perfect gelijke dekking zonder dat hij je vloeibare make-up uiteenveegt. Hij kan ook gebruikt worden met poeder make-up voor het creëren van een geairbrushte look op de vlakke delen van je gezicht, en is ook een geweldig hulpmiddel bij het aanstippen van huidoneffenheden met concealer om zo de huid glad en vlekkeloos te maken. Oogschaduwkwasten zijn perfect voor het aanbrengen van oogschaduw en lipgloss. De kwast heeft zachte, synthetische, geronde borstelharen. Met een veeg van zijn super zachte kwastharen kan je de perfecte look creëren die overloopt van glamour en precisie.

Onze kwastenset van 16 stuks is de perfecte partner. Met zijn strakke draagtas, is deze zestiendelige kwastenset een volwaardige set die alles in huis heeft om de perfecte look te creëren. De set is ontworpen om de look van professionele make-up artiesten binnen handbereik te brengen. Deze set is de perfecte kompaan door zijn veelzijdigheid en laag gewicht en omdat hij makkelijk te dragen is. Bekijk zeker eens onze volledige lijn cosmeticakwasten. Wij hebben alles dat je nodig hebt om je huid er prachtig, gezond en vlekkeloos uit te laten zien!

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 21

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 21

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2