Over ons...

Mineralissima begon ooit vanuit Kati’s huis in het prachtige Nederland. Vanwege het snelgroeiende succes moest ze al snel omzien naar een kantoor waar een klein team van zeer toegewijde medewerkers konden samenwerken aan de productie en verkoop van make-up die luchtig, licht en verkwikkend fris is!

In een bevlogen reis naar de VS ontdekte Kati, oorspronkelijk uit Finland, de minerale make-up en de hype eromheen. Weer terug in Nederland besefte zij dat er in ons land ook een gat in de markt moest zijn voor minerale make-up. Door haar passie en toewijding, en na grondig onderzoek, heeft Kati in 2007 Mineralissima gecreëerd.

Inmiddels is Mineralissima uitgegroeid tot een make-up merk dat enkel producten verkoopt die vriendelijk is voor zowel mens, dier als milieu.

Hoe kun je onze natuurlijke cosmetica verkrijgen?

Je kunt onze producten niet alleen online aanschaffen, maar ook bij een van onze verkooppunten én in onze showroom. 

Kom eens langs bij Mineralissima voor kleuradvies, het uitproberen van de make-up en aankopen ervan!  Zowel consumenten als groothandels kunnen bij ons terecht.

Onze showroom is gevestigd op Jadelaan 117 te Hoofddorp.

Openingstijden:

Bekijk voor de actuele openingstijden ons contactformulier.

* Let op: parkeren voor de deur is beperkt mogelijk. 

 

 

Wat zijn de gezichten achter Mineralissima?

Bij het team van Mineralissima gaat het niet alleen over werk, werk, werk maar wij zijn een zeer gelukkige, energieke en enthousiaste groep van medewerkers en we geloven dat dit net dat beetje extra aan de producten geeft die we maken. We hebben ook een gezamenlijke passie voor koffie drinken, lekker eten en house muziek!

 

Kati van Riet

Kati is de oprichtster van Mineralissima. 

Met veel liefde produceert zij bijna alle make-up, waar ze veel beauty lovers blij mee maakt.

 

 

Mirella Wouters

Heb je vragen of opmerkingen? Dan doet Mirella haar best om je verder te helpen.

Tevens is zij contactpersoon voor de Groothandel.

 

 

Naast deze vaste gezichten werken we ook op projectbasis met fijne mensen die helpen bij het verzenden van bestellingen, het geven van workshops, het maken van video's en foto's en verzorgen van make-overs.

De filosofie van Mineralissima 

Mineralissima maakt zich hard om vrouwen betaalbare en mooie cosmetica aan te bieden met zo min mogelijk ingrediënten. Wij geloven in het verbeteren van de natuurlijke schoonheid van de vrouw met make-up die ook een weerspiegeling is van de natuurlijke hulpbronnen op aarde. Door het 100% natuurlijk te houden zorgen we er ook voor dat ons ecologisch systeem in balans blijft en het allerbelangrijkste is, dat jij precies weet wat je op je gezicht aanbrengt. De meeste make-ups hebben lange lijsten met ingrediënten die je niet eens kunt uitspreken laat staan begrijpen! We zijn ook enorm trots op het feit dat géén van onze producten getest zijn op dieren en volledig veganistisch zijn.

Zodra vrouwen Mineralissima gebruiken, is er vaak geen weg meer terug. Vrouwen met een gevoelige huid en allergieën voelen zich opgelucht met de producten die Mineralissima hen biedt omdat ze niet alleen van een uitstekende kwaliteit zijn, ze krijgen ook een make-up product dat zacht is voor de huid en die geen verslechtering veroorzaakt.

Mineralissima make-up is gemaakt om vrouwen (en mannen!) er natuurlijk en stralend uit te laten zien en ze zelfvertrouwen te geven. Gewijd aan het voortdurend verbeteren van onze producten en het bereik ervan, streven we ernaar om alle natuurlijke zaken voor vrouwen over de hele wereld te verspreiden.

Als je graag meer informatie over één van de Mineralissima producten wilt hebben of gewoon graag wat advies wilt over welke kleur voor jou geschikt is, aarzel dan niet om met ons in contact te komen. 

Wees je natuurlijke zelf