Ogen

Het oog van de tijgerin.

Stap uit de voordeur of kom op dat feestje vol vertrouwen...


Men zegt dat de ogen de vensters zijn naar de ziel. Elk venster verdient de meest glamoureuze bekleding dat met geld kan worden gekocht.
Indruk maken met charmante en betoverende kleuren? Mineralissima is jouw partner in fijne schoonheid, met een breed scala aan prachtige oogpoeders gemaakt met mineralen.

Waarom mineralen, vraag je je misschien af?

Nou, in tegenstelling tot veel in de winkel gekochte oogproducten, die vol zitten met geuren, parabenen en meer (ja, veel veganistische merken inbegrepen...), is onze minerale oogmake-up geformuleerd met behulp van een fusie van Moeder Aarde's zuiverste ingrediënten. Met Mineralissima hoef je je nooit zorgen te maken over agressieve chemicaliën of irriterende stoffen. Onze minerale oogproducten zullen je natuurlijke schoonheid benadrukken.

Wat onze klanten het leukst vinden aan Mineralissima's minerale oogmake-up is dat deze lang meegaat. Maar dan ook écht lang. Of je nu gaat voor een natuurlijke look of voor een gewaagde kat-eyeliner stijl, Mineralissima is jouw partner. We hebben minerale oogschaduw, natuurlijke eyeliner en mascara, met daarnaast een mooie reeks van wenkbrauwproducten die je ongetwijfeld zult waarderen.

Eenmaal begonnen aan minerale make-up is er eigenlijk geen weg terug. Het is bijna een verslaving. Kies Mineralissima in plaats van eindeloos shoppen en talloze verschillende merken te proberen - zonder te vinden wat je écht blij maakt.
Onze minerale oogmake-up is ook veelzijdig. Je kunt namelijk zelfs onze prachtige oogschaduwen mengen met elkaar óf met een vocht inbrengende crème om een romige formule te maken.
En met een reeks van mini verpakkingen ben je in staat om meerdere kleuren te proberen. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je favoriete producten aan te kopen.

Zoek jouw favoriete oogproduct

Oogschaduw 

Eyeliner en Mascara

Wenkbrauwen