Minerale concealers

Heb jij last van rood huid, puistjes of donkere kringen onder je ogen? Wij helpen je er vanaf! Camoufleer je huidimperfecties gemakkelijk en effectief met minerale concealer van Mineralissima. Deze natuurlijke concealers geven je huid een mooie, effen uitstraling waarbij alle kleine imperfecties worden gecamoufleerd. Verberg puistjes, couperose, vlekjes en kringen door slechts een klein beetje concealer aan te brengen op de betreffende plek in het gezicht en je bent voor 24 uur verzekerd van een perfect uitziende huid. Een nacht slecht geslapen? Dat is vanaf nu geen probleem meer. Met de natuurlijke concealers van Mineralissima zal niemand het merken en zie je er altijd fris en fruitig uit.

De minerale concealer is verkrijgbaar in verschillende tinten, met ieder een specifieke functie. Zo zijn er concealers om roodheid te camoufleren, concealers om puistjes weg te werken en concealers tegen een vermoeide huid. De producten zijn er voor verschillende huidtypen en huidskleuren. Bij Mineralissima maakt het niet uit of je een zeer lichte huid hebt, of juist een getinte, wij hebben de juiste concealer voor iedere huid. Nooit meer vervelende huidimperfecties, maar een perfecte effen huid met de matterende concealers van Mineralissima. 

 De concealers en colour correctors zijn verpakt in een 10 grams zeefpotje met 3 gram van het product. Lees hier hoe je minerale make-up aan kan brengen.

11 Artikel(en)

per pagina

11 Artikel(en)

per pagina