Kleine blending kwast

Classic oogschaduw kwast

Classic oogschaduw kwast

Kleine oogschaduw kwast

Kleine oogschaduw kwast

Kleine blending kwast

€ 7,95

Ontmoet dit kleine maar krachtige make-up toverstokje. Deze kleine blending kwast betekent geen harde eyeliners meer! Gebruik deze kleine blendingkwast, die een beetje steviger is, om die smudged out eyeliner-look te creëren waarvan je helemaal in de wolken zal zijn. Of breng jouw favoriete oogschaduwkleur met wat meer dekking aan op je oogleden.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Ontmoet dit kleine maar krachtige make-up toverstokje. Deze kleine blending kwast betekent geen harde eyeliners meer! Gebruik deze kleine blendingkwast, die een beetje steviger is, om die smudged out eyeliner-look te creëren waarvan je helemaal in de wolken zal zijn. Of breng jouw favoriete oogschaduwkleur met wat meer dekking aan op je oogleden. Hoogwaardige synthetische haren. Lengte 17cm.

Alle make-up kwasten uit onze collectie zijn gemaakt van intens zachte synthetische haren, die allen op speciale wijze zijn gesneden voor een hemelse ervaring en de meest professionele werkwijze om jouw make-up zo egaal mogelijk aan te brengen. Uiteraard zijn alle kwasten, net als ons gehele assortiment, vegan-friendly en met het houten handvat (en een beetje liefde voor de haartjes) geniet je langdurig van jouw favoriete kwast.

 

Meer informatie
EAN 7445923510527
Inhoud/Maat 17cm
Applicatie opties Voor concealer, Voor de ogen
Aantal items inbegrepen 1
Vegan friendly Ja
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Kleine blending kwast
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!