.. Herfstvakantie: Vertraging in verzending & service tot 26.10

Make-up testers

Make-up vrij van agressieve bestanddelen.

Ontdek minerale make-up...

Het kiezen van de juiste natuurlijke minerale make-up kan moeilijk genoeg zijn. En helemaal als je online moet ontdekken welke kleuren voor jouw huid geschikt zijn.
We begrijpen dat dat frustrerend kan zijn en het laatste wat we willen is dat je je tijd en geld investeert in iets wat uiteindelijk niet goed bij je past. Daarom bieden wij onze kwaliteit make-up ook aan in tester- of mini-verpakking. Zo kun je eerst uitproberen voordat je de fullsize verpakking koopt!


Voor slechts een paar euro ontvang je een tester met jouw gekozen Mineralissima make-up kleur. Met zorg pakken we je pakje in en sturen het zo snel mogelijk naar je toe zodat je in je eigen omgeving kritisch het product kunt uittesten.  
Is het jouw match? Yay. Je kunt de fullsize verpakking terugvinden op onze website om vol vertrouwen de gewenste kleur te bestellen.

Heb je bijvoorbeeld meerdere kleuren foundation besteld en is het tijd om jouw match te vinden? Je kunt een volledige beschrijving vinden, met handige instructievideo, in onze Vind je perfecte kleur-gids. Of volg de volgende, simpele stappen:
• Verwijder het label aan de binnenkant van het potje en sprinkel een beetje foundationpoeder in de dop van het potje.
• Dep met de kleine kabuki kwast in de poeder en breng een streepje aan op de kaaklijn en/of nek.
• Laat de foundation even inwerken en ontdek dan… of de foundation kleur mooi 'blendt' met je eigen huidtoon. Indien de kleur op de huid ‘verdwijnt’, dan heb je jouw match gevonden! Breng het over het gehele gezicht aan om het eindresultaat te bekijken.

Begin vandaag met het verkennen van de producten. Neem de tijd. Zodra jij er klaar voor bent om te bestellen, staan wij klaar om jouw aankoop zo snel mogelijk naar je toe te sturen.
Voor persoonlijke hulp kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

 

Bekijk onze collectie met testers en mini's

Onze testers & mini's 

 

Huidige filters
Compact of Losse poeder: Other
Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Stay All Day oogschaduw primer mini Stay All Day oogschaduw primer mini
Foto-tabel Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren