Over ons...

 

Mineralissima is niet alleen een merk, het is een manier van leven, het is een visie en het is een campagne voor alle dingen die natuurlijk mooi zijn.

Bescheiden begonnen in 2007 werd oprichter Kati, oorspronkelijk uit Finland, geïnspireerd na een bevlogen reis naar de VS, waar ze de minerale make-up en de hype eromheen ontdekte. Weer terug in haar thuisland Nederland, besefte Kati dat er een gat in de markt is voor minerale make-up en door haar passie en toewijding en na grondig onderzoek heeft Kati Mineralissima gecreëerd.

Mineralissima begon ooit vanuit Kati’s huis in het prachtige Nederland, maar vanwege het snelgroeiende succes moest ze al snel omzien naar een kantoor waar een klein team van zeer toegewijde medewerkers konden samenwerken aan de productie van make-up die luchtig, licht en verkwikkend fris is!

Zodra vrouwen Mineralissima gebruiken, is er vaak geen weg meer terug. Vrouwen met een gevoelige huid en allergieën voelen zich opgelucht met de producten die Mineralissima hen biedt omdat ze niet alleen van een uitstekende kwaliteit zijn ze krijgen ook een make-up product dat zacht is voor de huid en die geen verslechtering veroorzaakt.

Mineralissima maakt zich hard om vrouwen betaalbare en mooie cosmetica te bieden met zo min mogelijk ingrediënten. Wij geloven in het verbeteren van de natuurlijke schoonheid van de vrouw met make-up, die ook een weerspiegeling is van de natuurlijke hulpbronnen op aarde. Door het natuurlijk te houden zorgen we er ook voor dat ons ecologisch systeem in balans blijft en het allerbelangrijkste is, dat jij precies weet wat je op je gezicht aanbrengt omdat de meeste make-ups lange lijsten met ingrediënten hebben die je niet eens kunt uitspreken laat staan begrijpen! We zijn ook enorm trots op het feit dat géén van onze producten getest zijn op dieren.

Bij het team van Mineralissima gaat het niet alleen over werk, werk, werk maar wij zijn een zeer gelukkige, energieke en enthousiaste groep van medewerkers en we geloven dat dit net dat beetje extra aan de producten geeft die we maken. We hebben ook een gezamenlijke passie voor koffie drinken en house muziek!

Mineralissima make-up is gemaakt om vrouwen er natuurlijk en onberispelijk uit te zien en ze een mooie gloed te geven. Gewijd aan het voortdurend verbeteren van onze producten en het bereik ervan streven we ernaar om alle natuurlijke zaken voor vrouwen over de hele wereld te verspreiden.

Als je graag meer informatie over één van de Mineralissima producten wilt hebben of gewoon graag wat advies over welke kleur geschikt is voor jou, aarzel dan niet om hier met ons in contact te komen. 

Wees je natuurlijke zelf

 

Inmiddels is Mineralissima uitgegroeid tot een make-up merk dat enkel producten verkoopt die vriendelijk is voor zowel mens, dier als milieu.
Zowel consumenten als groothandels kunnen bij ons terecht.
Je kunt onze producten niet alleen online aanschaffen, maar ook bij een van onze verkooppunten én in onze showroom. 
Kom eens langs voor kleuradvies, het uitproberen van de make-up en aankopen ervan! 

Je vindt onze showroom op Jadelaan 117 te Hoofddorp.

Openingstijden:

Dinsdags en Donderdags van 10.00-16.00 uur
Vrijdags van 12.30-16.00 uur