Minerale foundation voor een mooie huid

Altijd al een gave huid willen hebben door gebruik te maken van 100% natuurlijke make-up? Dat kan door gebruik te mak...

Meer Informatie

Minerale foundation voor een mooie huid

Altijd al een gave huid willen hebben door gebruik te maken van 100% natuurlijke make-up? Dat kan door gebruik te maken van minerale foundation. Deze natuurlijke foundation zorgt voor een gave huid door gebruik te maken van mica, titanium dioxide, ijzeroxides en zink oxide. Deze producten zorgen ervoor dat de huid er stralend en vlekkeloos uitziet, zonder gebruik te maken van toegevoegde kunstmatige stoffen en andere chemicalien. Onze natuurlijke make-up bevat geen Bismuth Oxychloride, talk, parabenen of nanodeeltjes.

Mineralissima minerale foundations zijn natuurlijke gemalen mineralen die uw huid er vlekkeloos en gezond uit laten zien. De zachte foundation is geschikt voor zelfs de meest gevoelige huid. Onze foundation laat uw natuurlijke teint naar voren komen, dekt oneffenheden en geeft uw bescherming tegen de zon zonder zwaar aan te voelen of uw huid uit te drogen.

De voordelen van deze producten is dat ze niet getest zijn op dieren en een bijdrage levert aan een gezond milieu. De samenstelling is kalmerend en gezond voor uw huid. Na het gebruik van deze foundation voelt de huid dan ook zacht en verzorgd aan, ook wanneer u de make-up de gehele dag gedragen heeft.

Minerale foundation is geschikt voor ieder type huid en verkrijgbaar in verschillende tinten. Ook is het mogelijk de verschillende tinten te mixen, zodat de natuurlijke foundation perfect kan aansluiten op uw persoonlijke wensen. De producten zijn verpakt in een 30 grams zeefpotje met 10 gram netto gewicht aan perfect dekkend product. Breng de minerale foundation aan met bijvoorbeeld onze super zachte kabuki kwast.

  1. 1
  2. 2
  1. 1
  2. 2