Skin Fix concealer Medium

Skin Fix concealer Light

Skin Fix concealer Light

Skin Fix concealer Tan

Skin Fix concealer Tan

Skin Fix concealer Medium

Waardering:
100% of 100
€ 15,50

De unieke samenstelling geeft onze huidkleurige concealers romige structuur met een egale, matte dekking. Uiteraard op te bouwen in laagjes, zoals je van onze poeders gewend bent.
Verberg verschillende ongewenste huidverkleuringen, zoals acne, donkere kringen rond de ogen, rode plekjes, littekens en pigmentvlekken, voor een direct frisser ogende, vlekkeloos en stralende huid.


Geschikt voor:

Huid types: Allen, inclusief de gevoelige huid.
Huid teint: Medium gekleurde huid.
Ondertoon: Neutrale ondertoon.
Afwerking: Matte.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Zeg maar ‘dag’ tegen jouw ongewenste plekjes. Onze Skin Fix concealers hebben een vernieuwde, unieke samenstelling. Een heerlijk romige struktuur met een fantastische dekking. De intense dekking zorgt ervoor dat je maar een kleine hoeveelheid van het product nodig hebt.

De Mineralissima Skin Fix concealers op basis van huidskleur zijn een fantastische optie voor het egaliseren van je teint en zijn een effectief hulpmiddel in combinatie met je foundation.
De kleur is afgestemd op jouw Lichte, Medium of Getinte huid. Breng de zachte poeder laagje voor laagje egaal aan op de huid en verberg in een hand omdraai jouw ongewenste plekjes. Verzacht deze verkleuringen gemakkelijk en langdurig met een klein beetje Skin Fix poeder ónder of óver je foundation heen.
Maar ook zijn deze concealers super fijn voor een highlightend effect tijdens de ‘shape en contour’ routine.

De veganistische poeder is gemaakt van zuivere mineralen en bevat natuurlijke SPF bescherming. Uiteraard nooit getest op dieren en is geschikt voor ieder huidtype.

De revolutionaire formules van onze poeders zorgen ervoor dat u het zuiverst mogelijke product krijgt met natuurlijke ingrediënten die nooit op dieren zijn getest.

Meer informatie
EAN7445923518561
INCIMica, Magnesium Stearate, Zinc Oxide (CI77947), Kaolin, CI77492, CI77491, CI77499
Afwerking(Semi)-Matte
HuidskleurMedium huid
OndertoonWarm, Neutraal, Koel
Probleem? Oplossing!Roodheid / Rosacea, Vlekken, Acne, Pigmentvlekken, Donkere kringen, Paars/ Blauwe donkere kringen, Verberg vaalheid/Geelheid, Vermoeidheid
Inhoud/Maat+/- 3 gram netto gewicht
Compact, Losse poeder of VloeibaarLosse poeder
1 tint lichterSkin Fix concealer Light
1 tint donkerderSkin Fix concealer Tan
Aantal items inbegrepen1
Vegan friendlyJa
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Skin Fix concealer Medium
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!