Minerale poeder-kwast

Perfecte dekking kabuki kwast

Perfecte dekking kabuki kwast

Fluffy poederkwast

Fluffy poederkwast

Minerale poeder-kwast

Waardering:
96% of 100
€ 15,95

Zeg hallo tegen deze make-up kwast voor minerale poeder met kortere haren. De zachte haren met ronde features zijn dichter op elkaar gepakt waardoor een hogere dekking ontstaat. Deze professionele minerale poederkwast is te gebruiken voor het aanbrengen van alle soorten minerale poeders. Deze unieke vorm is speciaal gemaakt voor de cirkelvormige bewegingen die vaak worden gebruikt bij het aanbrengen van minerale poeders. De borstel is super zacht en heeft synthetische haren. 

Beschikbaarheid: Op voorraad

Zeg hallo tegen deze make-up kwast voor minerale poeder met kortere haren. De zachte haren met ronde features zijn dichter op elkaar gepakt waardoor een hogere dekking ontstaat. Deze Minerale poederkwast is te gebruiken voor het aanbrengen van alle soorten minerale poeders. Deze unieke vorm is speciaal gemaakt voor de cirkelvormige bewegingen die vaak worden gebruikt bij het aanbrengen van minerale poeders. De borstel is super zacht en heeft synthetische haren. Borstel lengte 17,5 cm.

Alle make-up kwasten uit onze collectie zijn gemaakt van intens zachte synthetische haren, die allen op speciale wijze zijn gesneden voor een hemelse ervaring en de meest professionele werkwijze om jouw make-up zo egaal mogelijk aan te brengen. Uiteraard zijn alle kwasten, net als ons gehele assortiment, vegan-friendly en met het houten handvat (en een beetje liefde voor de haartjes) geniet je langdurig van jouw favoriete kwast.

Meer informatie
EAN7445923499488
Inhoud/Maat17,5cm
Applicatie optiesVoor foundation, Voor primer, Voor finisher
Aantal items inbegrepen1
Vegan friendlyJa
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Minerale poeder-kwast
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!