Kabuki kwast

Baby Blender

Baby Blender

Perfecte dekking kabuki kwast

Perfecte dekking kabuki kwast

Kabuki kwast

Waardering:
95% of 100
€ 15,95

Onze Kabuki kwast is ongeveer 6 cm groot en heeft perfecte, afgeronde features met super zachte synthetische borstelharen die alle soorten minerale cosmetica feilloos aanbrengen. Het compactere formaat wordt al jaren lang als top kwast ervaren door onze klanten en zorgt ervoor dat jouw make-up product in veel gevallen met 1 applicatie een optimale egale dekking geeft.

De juiste tools zorgen voor het perfecte resultaat. Daarom raden we een hoogwaardige Kabuki-make-up kwast aan om het aanbrengen van minerale poeders gemakkelijker te maken.

Beschikbaarheid: Op voorraad

De juiste tools zorgen voor het perfecte resultaat. Daarom raden we een hoogwaardige Kabuki-make-up kwast aan om het aanbrengen van minerale poeders gemakkelijker te maken. Onze Kabuki kwast is ongeveer 6 cm groot en heeft perfecte, afgeronde features met super zachte synthetische borstelharen die alle soorten minerale cosmetica feilloos aanbrengen.

Alle make-up kwasten uit onze collectie zijn gemaakt van intens zachte synthetische haren, die allen op speciale wijze zijn gesneden voor een hemelse ervaring en de meest professionele werkwijze om jouw make-up zo egaal mogelijk aan te brengen. Uiteraard zijn alle kwasten, net als ons gehele assortiment, vegan-friendly en met het houten handvat (en een beetje liefde voor de haartjes) geniet je langdurig van jouw favoriete kwast.

Meer informatie
EAN7445923487492
Inhoud/Maat6,5cm
Applicatie optiesVoor foundation, Voor primer, Voor finisher
Aantal items inbegrepen1
Vegan friendlyJa
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Kabuki kwast
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!