Platte Concealer/Foundation kwast

Fluffy poederkwast

Fluffy poederkwast

Allround Tapered make-up kwast OP=OP

Allround Tapered make-up kwast OP=OP

Platte Concealer/Foundation kwast

Waardering:
88% of 100
€ 10,95

Probeer deze fantastische grote concealer-kwast om de maximale hoeveelheid poeder op te nemen en geen enkel deeltje minerale magie te verspillen. In de handen van iedereen die enthousiast is over make-up, brengt deze stevige, platte kwast een dekkende hoeveelheid poeder aan op het gezicht. Met de punt bereik je moeiteloos ook de lastige plekjes, zoals rond de neus en ogen.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Probeer deze fantastische grote concealer-kwast om de maximale hoeveelheid poeder op te nemen en geen enkel deeltje minerale magie te verspillen. In de handen van iedereen die enthousiast is over make-up, brengt deze stevige, platte kwast een dekkende hoeveelheid poeder aan op het gezicht. Met de punt bereik je moeiteloos ook de lastige plekjes, zoals rond de neus en ogen. Perfect voor het aanbrengen van je concealer, maar ook een handige tool om je foundation met hoge dekking aan te brengen waarna het kan worden geegaliseerd met een fluffy make-up kwast.

Alle make-up kwasten uit onze collectie zijn gemaakt van intens zachte synthetische haren, die allen op speciale wijze zijn gesneden voor een hemelse ervaring en de meest professionele werkwijze om jouw make-up zo egaal mogelijk aan te brengen. Uiteraard zijn alle kwasten, net als ons gehele assortiment, vegan-friendly en met het houten handvat (en een beetje liefde voor de haartjes) geniet je langdurig van jouw favoriete kwast.

Meer informatie
EAN7445923499457
Inhoud/Maat17,5cm
Applicatie optiesVoor foundation, Voor concealer
Aantal items inbegrepen1
Vegan friendlyJa
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Platte Concealer/Foundation kwast
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!