Bye Shine blotting paper

Shape & Contour poeder Medium

Shape & Contour poeder Medium

Bye Shine blotting paper

€ 5,75

Jaag jij je droom na om 'matte' het leven door te gaan? Laat de 'Bye Shine!' blotting papers jouw huid voorbereiden tot een ultra matte, egaal 'canvas' op ieder gewenst moment. Elk blaadje, van hoge kwaliteit en met groene thee, is liefdevol met de hand gemaakt met de meest frisse en natuurlijke samenstelling om overtollig huidolie weg te toveren. Ieder pakje bevat 50 groene thee-infused blaadjes om jouw huid langdurig olie-vrij te houden. Voel je zelfverzekerd, de hele dag!

Beschikbaarheid: Op voorraad

Jaag jij je droom na om 'matte' door het leven te gaan? Laat de 'Bye Shine!' oil-absorbing sheets jouw huid voorbereiden tot een ultra matte & egaal 'canvas' op ieder gewenst moment.

Elk blaadje, van hoge kwaliteit en met groene thee, is liefdevol met de hand gemaakt met de meest frisse en natuurlijke samenstelling om overtollig huidolie weg te toveren.

Ieder pakje bevat 50 groene thee-infused blotting papers om jouw huid langdurig olie-vrij te houden. Voel je zelfverzekerd, de hele dag! Maak je klaar voor een glans-vrije dag! Of het nu overdag is of tijdens een nachtelijk bezoekje aan de stad. Het kost slechts een paar seconde van je tijd.

Houd stiekem altijd een kleine voorraad van deze gezicht-papiertjes in je tas zodat je snel en handig het gezicht kunt bijwerken als dat nodig is. Niemand zal het weten en toch zal iedereen het zien; Jouw geheimpje is bij ons veilig.

Mineralissima is een toonaangevende online aanbieder van 'all-natural' minerale make-up die je huid behandelt zoals deze behandeld wil worden. Vul jouw cosmetica tasje met 'Bye Shine!' blotting paper. Doei glans - Tijd om te gaan!

Meer informatie
EAN7445923511586
Probleem? Oplossing!Vettige huid
Vegan friendlyJa
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Bye Shine blotting paper
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!