Minerale make-up aan je klanten aanbieden? Dat kan!


Ben je werkzaam in de beautybranche? Ben eigenaar van een salon, winkel of webshop en zou je graag minerale make-up in jouw onderneming op willen nemen? Dan kun je Wholesale klant worden bij Mineralissima!

Mineralissima gaat graag een prettige en langdurige samenwerking met je aan, zonder strenge contracten. Om Wholesaleklant van Mineralissima te worden ben je wel in het bezit van een BTW-nummer.

Mineralissima begrijpt het als je een kleine onderneming hebt, je wellicht niet direct in staat bent om ons volledige assortiment op voorraad te nemen. Wij hebben voor jou de mogelijkheid om te starten met verschillende, complete starterspakketten inclusief display. We bieden een assortiment op maat aan voor jouw onderneming dat aansluit op jouw verkoopcapaciteit.

Echter willen wij, in ieders belang, de brand-identiteit van het merk Mineralissima bewaken. Wij verwachten dat ieder verkooppunt/wederverkoper start met een investeringsbedrag van minimaal €400,- exclusief btw.
Voor nabestellingen houden wij een minimaal inkoopbedrag aan van €75,- exclusief btw per bestelling. Op die manier kun je jouw assortiment Mineralissima make-up naar wens aanvullen en uitbreiden. Het is helaas niet mogelijk om kleine bestellingen aan te nemen vanuit de Groothandel-shop. Wil je toch graag een enkel product in je assortiment aanvullen, is dit mogelijk vanuit de consumenten website voor de daar geldende prijzen.

Ook zullen wij per aanmelding beoordelen of jouw locatie eventueel ongustig is voor onze huidige verkooppunten. Helaas kunnen we hierop wellicht je aanmelding niet accepteren.

Wat kan Mineralissima je bieden?

 1. Voordelig introductiepakket bij je groothandelaccount.
 2. Diverse starterspakketten inclusief display voor je salon of winkel. 
 3. Professioneel beeldmateriaal van de producten die je kunt gebruiken voor promotie van het merk in welke vorm dan ook.
 4. Duidelijke bestel- en levervoorwaarden zonder strenge contracten.
 5. Interessante marges.
 6. Groothandelbestellingen worden altijd aangetekend verzonden. Binnen Nederland worden tot €250,- excl. BTW deze kosten doorberekend, en vanaf €250,- vervallen de verzendkosten.
 7. Je kunt profiteren van promotie van het merk via diverse kanalen waardoor naamsbekendheid van ons merk steeds meer zal stijgen.
 8. Een vermelding van verkooppunten op Facebook en de website van Mineralissima.
 9. Je wordt via een facebook pagina uitsluitend voor 'actieve' wederverkopers van Mineralissima make-up op de hoogte gehouden van alle nieuwe producten en bijzonderheden rond ons merk. Je kunt hier ook in contact komen met collega’s voor feedback en tips! Aanmelden voor deze groep is mogelijk vanaf je eerst bestelling.
 10. Je kunt gratis deelnemen aan een van onze Mineralissima Meetings waar je waardevolle informatie krijgt om aan de slag te kunnen met ons merk.
 11. Je kunt tutorials volgen over het opbrengen van de make-up via ons YouTube kanaal.

 Voorwaarden

 1. Je bent in het bezit van een BTW-nummer.
 2. Je dient rekening te houden met het minimale start bedrag van €400,- excl BTW. Vervolgorders bedragen minimaal €75,- excl. BTW en verzendkosten.
 3. Je dient je te houden aan de minimale verkoopprijs per product bepaald door Mineralissima. Je vindt deze prijsstellingen bij de producten in de wholesale-shop van Mineralissima. Je mag de producten niet onder deze prijs aanbieden, met uitzondering van tijdelijke aanbiedingen. Prijsverhogen en het creëren van aanbiedingen mag naar eigen inzicht.
 4. I.v.m. de snelle groei van verkooppunten houden wij rekening met de locatie van aanmelding. Dit wordt per aanvraag beoordeeld, eventueel wordt er contact opgenomen mbt de aanmelding.
 5. Wholesale accounts die 6 maanden lang geen activiteit tonen, zullen automatisch worden gedeactiveerd. Eventuele aanmelding voor de besloten facebookpagina wordt tevens opgeheven.

Ben je geïnteresseerd om ons merk in jouw salon of onderneming op te nemen, maak dan hier een account aan. Bekijk voor het aanvragen van een account even goed naar de bovenstaande voorwaarden om teleurstelling te voorkomen. Wil je eens langskomen in onze showroom om over eventuele samenwerking te kunnen praten en onze producten uit te kunnen proberen? Dan plannen we met liefde een afspraak in.

Heb vragen of opmerkingen, stuur dan een bericht naar: wholesale (at) mineralissma.com. Wij kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je interesse in Mineralissima Minerale make-up, we verheugen ons op een prettige samenwerking!