Tester minerale oogschaduw

Tester minerale Finishing touch

Tester minerale Finishing touch

Stay All Day oogschaduw primer mini

Stay All Day oogschaduw primer mini

Tester minerale oogschaduw

Vanaf € 2,50

Met onze verscheidenheid aan prachtige kleuren, van natuurlijk versterkende tinten tot wilde kleuren, is er een Mineralissima oogschaduwtint voor elke gelegenheid. Twijfel je tijdens je aankoop of een kleur bij je past?


Mineralissima introduceert samples waarmee je een paar keer kunt testen of je tevreden bent en waarmee je moeiteloos en met zekerheid je oogschaduwcollectie uitbreidt.

Beschikbaarheid: Op voorraad

Minerale oogschaduw poeder staat bekend om zijn lange levensduur. Je hebt slechts een klein dotje poeder nodig om je ogen te laten stralen.

Met onze verscheidenheid aan prachtige kleuren, van natuurlijk versterkende tinten tot wilde kleuren, is er een Mineralissima oogschaduwtint voor elke gelegenheid. Twijfel je tijdens je aankoop of een kleur bij je past?

Mineralissima introduceert samples waarmee je kunt testen of je tevreden bent en waarmee je moeiteloos en met zekerheid je oogschaduwcollectie uitbreidt.

Net als bij al onze andere poeders, is ook het assortiment met oogschaduw hypoallergeen en vrij van bismut, talk, nanodeeltjes, parabenen en geurstoffen. Geniet van alleen de zachtste en puurste ingrediënten die de kans op huidirritaties zo klein mogelijk maakt. 

Meer informatie
INCI Bekijk per kleur de ingrediëntenlijst op de website
Inhoud/Maat +/- 0,30 gram netto gewicht
Compact, Losse poeder of Vloeibaar Losse poeder
Aantal items inbegrepen 1
Vegan friendly Ja
Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Tester minerale oogschaduw
Uw waardering
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!