Sets

Wanneer je er fris, natuurlijk en gezond uit wil zien, biedt Mineralissima vier perfecte pakketten aan om je huid op een natuurlijke manier mooier te maken. Onze volledig natuurlijke make-up is perfect voor alle huidtypes. Onze schoonheidspakketten zijn beschikbaar in een veelheid aan groottes om aan al je cosmetische wensen te voldoen, en zijn allemaal gemaakt van de beste, puurste en zachtste ingrediënten die moeder aarde ons geeft.

Ben je toch nog aan het twijfelen? Probeer dan eens ons proefpakket met stalen van al onze favoriete producten. Kies welke testers je wil uit twee foundations, een blusher, bronzer en een finishingpoeder om jouw perfecte make-up stijl te vinden. Je zal ongetwijfeld verkocht zijn en onmiddellijk het volledige pakket willen kopen. Als je alleen op zoek bent naar foundation is ons basispakket voor het gezicht zeker geschikt voor jou. Met één enkele foundation en een foundation kwast heb je net wat je nodig hebt om te basis te leggen voor jouw natuurlijke cosmeticacollectie. Het basispakket is ideaal om te beginnen aan een gewoonweg feilloze collectie. Met een volwaardig potje foundationkleur, blush, bronzer, fixeerpoeder en concealer naar keuze, helpt het basispakket je bij het creëren van je eigen vlekkeloze look.

Als kers op de taart kan je ons ‘Beautify my eyes’ cosmeticapakket uitproberen. Kies twee soorten oogschaduw uit ons gamma van natuurlijke oogschaduws met daarbovenop onze perfecte oogschaduwkwast om jouw mooie ogen in de schijnwerpers te zetten! Onze exclusieve make-up pakketten zijn ontwikkeld om jouw de producten te geven die jij wenst en nodig hebt om een volledig natuurlijke, mooie en vlekkeloze teint te creëren. Onze make-up pakketten zijn wonderbaarlijke cadeaus en een perfecte toevoeging aan je bestaande make-up routine.

8 Artikel(en)

per pagina

8 Artikel(en)

per pagina