Gezicht

Hé daar, Fresh-Faced Beauty.

Bekijk onze revolutionaire, betoverende mineral makeup...

Elke make-up liefhebber weet dat je niet zomaar je mascara en blush erop kunt smakken om vervolgens je dag te beginnen. De egaalste look begint met een egale huid, van foundation tot concealer poeder. Als je er prachtig uit wilt zien én voelen, je natuurlijke schoonheid wilt accentueren en eventuele oneffenheden wilt verbergen, dan heb je in Mineralissima jouw maatje gevonden. Onze frisse, alledaagse cosmetica collectie barst van de hoogwaardige minerale make-up die je een beetje extra geeft en wat je niet kunt vinden in de standaard winkel-make-up.

Waarom minerale make-up?

Déze revolutionaire innovatie maakt gebruik van de kostbaarste grondstoffen van moeder aarde, waaronder mineralen zoals ijzer- en zinkoxiden. Deze worden vermalen tot ieniemienie kleine glinsterende deeltjes, die al duizenden jaren worden gebruikt als make-up. Bijvoorbeeld door enkele van de beroemdste namen uit de geschiedenis - waaronder Cleopatra. Wanneer je kiest voor minerale gezichtsmake-up, kies je voor een betere behandeling van je huid. Als je dacht dat de make-up die je al had, jouw huid goed deed, dan zou je nog verbaasd kunnen zijn (en niet aangenaam). Zelfs sommige van de ‘beste’ veganistische make-up merken gebruiken chemicaliën en conserveringsmiddelen, die je huid op de lange termijn kunnen beschadigen en de poriën beroven van de ruimte om te ademen.

Met Mineralissima ben je verzekerd van een hypoallergene, natuurlijke gezichtsmake-up zonder de huid te irriteren. NUL parfum of parabenen betekent dat de kans op uitbraken wordt verminderd. Hierdoor is Mineralissima perfect voor zelfs de meest gevoelige huid. Onze make-up is vrij van dierenleed en bezorgt dus geen schuldgevoelens. Slechts een klein beetje van je favoriete (niet-comedogene) Mineralissima product is genoeg om te verbergen wat je niet leuk vindt, zodat je je kunt concentreren op wat je wél leuk vindt. Ah, dat is beter.

Twijfel je over een product? Probeer eens een tester

Onze testers en mini's

Huidige filters
Afwerking: Matte
Ondertoon: Warm
Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Rice Primer Shine Solution Rice Primer Shine Solution
 2. Minerale concealer Foliage Minerale concealer Foliage
 3. Minerale concealer Papaya Minerale concealer Papaya
  Niet op voorraad
 4. Minerale foundation Pine Minerale foundation Pine
 5. Minerale bronzer Bahia Minerale bronzer Bahia
 6. Minerale foundation Walnut Minerale foundation Walnut
 7. Minerale blush Dare Minerale blush Dare
 8. Minerale foundation Poplar Minerale foundation Poplar
 9. Minerale foundation Oak Minerale foundation Oak
 10. Minerale foundation Jarrah Minerale foundation Jarrah
 11. Minerale foundation Jatoba Minerale foundation Jatoba
 12. Minerale foundation Laurel Minerale foundation Laurel
 13. Minerale foundation Ebony Minerale foundation Ebony
Foto-tabel Lijst

13 producten

Van hoog naar laag sorteren