Andere gezichtspoeders

Onze veelzijdige minerale poeders zullen je helpen met het bereiken van een egale en vlekkeloze huid. Primers, veils en highlighters, deze minerale poeders geven net dat beetje extra.

Begin met Minerale Primer, een lichte en natuurlijke mix van mineralen wat je gezicht zal mattifieren en voorbereiden voor de dagelijkse make up.

Je zult gek zijn op Chiffon Finish - dit ultra lichte, zijdezachte minerale poeder wat zelfs uw poriën verkleint. Het is transparant en kan op zichzelf gebruikt worden of als finishing touch na het aanbrengen van minerale foundation. Een must-have voor een gladde en zacht uitziende huid!

Youth Dew is een van onze all-time favorieten in onze minerale poeder assortiment. Vergelijkbaar met Bare Minerals ® Radiance, Youth Dew is een veelzijdige poeder die op de hele gezicht gebruikt kan worden maar ook op zichzelf op je wangen, ogen, onder of op de foundation. 5g nettogewicht in een 20 grams zeefpot.

Probeer ook onze Mineral Highlighter voor onder de wenkbrauwen en jukbeenderen. 3gram nettogewicht in een 10 grams zeefpot.

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 13

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Onderdelen 1 tot 12 van totaal 13

per pagina

Pagina:
  1. 1
  2. 2