Minerale blushers

Een blusher wordt meestal gebruikt om je teint wat te verlevendigen. Een beetje kleur op de wangen laten je vaak net wat meer sprankelen en geven je een frisheid. Toch is die fruitige uitstraling niet altijd goed voor je huid, schadelijk stoffen in de make-up kunnen je huid juist op een negatieve manier beïnvloeden. Wanneer je een natuurlijke, minerale blush gebruikt, heb je hier geen last van. Onze natuurlijke blushers bevatten alleen mineralen die je huid juist ondersteuning geven in plaats van de poriën te verstoppen. De warme kleuren van de natuurlijke blusher geven je wangen gezonde blosjes, letterlijk en figuurlijk. Mineralissima's minerale blush bevat geen schadelijk stoffen en is dierproefvrij, dus het heeft ook geen nare gevolgen voor het dier.

Als jij goed voor je huid wilt zorgen is deze blusher zeker een goede keus en wat het fraaie kleurenpalet betreft, weten we zeker dat er één tussen zit die jouw uiterlijk laat stralen.

De blushers zijn verpakt in een 20 grams zeefpotje met een netto gewicht van 4 gram gestampte en gemixte minerale poeders.

11 Artikel(en)

per pagina

11 Artikel(en)

per pagina