Cloud Zoom small image
€ 12,00

Excellength Mascara

Beschikbaarheid: In voorraad

Omschrijving

Details

Mascara op natuurlijke basis geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers. Kleur zwart. Ingredienten: Water, Rice Bran Wax, Olive Oil, Carnauba Wax, Cetyl Alcohol, Glycerine, Candelilla Wax, Stearic Acid, Phenoxyethanol, Iron Oxide, Acacia Gum, Carnauba Wax.
Reviews

Klantbeoordelingen

5 Reviews "Excellength Mascara"

Heel fijn!!
Rating
Deze mascara is echt heel fijn! Mijn wimpers vielen langzamerhand steeds meer uit door gewone mascara's dus ik wilde graag overstappen op een natuurlijk product waarbij ik toch sprekende ogen kreeg. Het smeert lekker uit op mijn wimpers, geeft niet af omdat het te waterig is zoals een ander natuurlijk merk dat ik geprobeerd heb. Die zat toen overal behalve op mijn wimper.
Ik smeer wel twee lagen omdat ik het anders niet sprekend genoeg vind, maar dat had ik ook met de normale mascara's.
Geweldig product dus, ik heb er nu weer twee bijbesteld voor in de voorraad!!
Mascara voor de gevoelige ogen
Rating
Als je heel veel last heb van tranende ogen bij het gebruiken van mascara, dan moet je zeker deze proberen. Het borsteltje om de mascara aan te brengen mocht van mij iets fijner zijn. Nu gaan mijn wimpers sneller samen klitten. De zwarte kleur is wel intens genoeg zodat deze goed zichtbaar is op de wimpers. Hij is wel niet waterproof. Bij een traan of regen gaat hij wel uitlopen.
top
Rating
Eindelijk een mascara waarbij ik geen last krijg van mijn ogen !! Mijn wimpers worden alleen wel heel recht door de mascara. Kan moeilijk de krul erin houden. Verder een top product
Fijne mascara die doet wat ie belooft
Rating
Prettig in gebruik, niet te dik dat je wimpers meteen aan elkaar plakken. Ik breng twee laagjes aan voor wat intensere look.
Zeker de moeite waard om uit te proberen!
Rating
Ik ben heel tevreden met deze mascara! Hij werkt net zo goed als mn oude reguliere (die ik niet meer kan gebruiken door allergieën) mascara, mooie lange wimpers, droogt niet direct uit net als andere mascara's die ik heb uitgeprobeerd. Het beste vind ik nog dat ik deze kan gebruiken zonder dat ik last krijg van m'n allergieën!

Kortom: Zeker de moeite waard om uit te proberen =)

Schrijf je eigen recensie

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

  1
star
2
stars
3
stars
4
stars
5
stars
Rating