Houd je van Mineralissima? Dan word je beloond voor het...

 

Kun je je voorstellen hoe geweldig het zou zijn dat als je gewinkeld hebt voor je favoriete Mineralissima make-up producten, dat je eigenlijk ook nog beloond wordt hiervoor? Met onze schoonheidspunten is dit nu een realiteit en er zijn een aantal fantastische manieren om schoonheidspunten te verzamelen die je kunt gebruiken bij je volgende Mineralissima aankoop. Mineralissima Beauty-punten

Bij Mineralissima zijn wij gepassioneerd over onze producten en we zijn ook gepassioneerd over de zorg voor onze geweldige klantenkring. Om ervoor te zorgen dat je kunt blijven genieten van de minerale make-up producten hebben we besloten om 'schoonheidspunten' te introduceren zodat jij voor jouw zeer gewaardeerde loyaliteit beloond kunt worden op de beste manier die je maar kunt bedenken... met meer schitterende make-up!

Klinkt goed tot nu toe, vind je niet, maar wat zijn schoonheidspunten nu precies?

Als een klant het belangrijk vindt om er mooi uit te zien, krijgt zij 5 punten voor elke € 5 die zij besteedt. Dus, 40 punten = € 1 korting. Het maximale aantal punten bedraagt 400 punten = € 10 korting, niet slecht hè?

Er zijn ook andere fantastische manieren om schoonheidspunten te verdienen zodat jezelf nog meer kunt verwennen:

  • Registreer je als nieuwe klant en je zult 5 punten krijgen.
  • Ga achter het toetsenbord zitten en schrijf een productbeoordeling en verdien hiermee 10 punten.
  • Registreer je hier voor onze leuke nieuwsbrief en ontvang 5 punten.
  • Houd je van deze make-up? Vertel dan een vriend hierover en krijg dan nog eens 5 punten.
  • Geef onze Facebook-pagina een 'Like' en verdien 5 punten.
  • Volg Mineralissima op Twitter@Mineralissima en krijg nog eens 5 punten.

Zodra je tenminste 40 punten hebt verzameld, kun je deze inwisselen bij de kassa als je nieuwe make-up bestelt! De verdiende punten uit een huidige aankoop zullen alleen zichtbaar worden op je account nadat we de betaling voor de huidige aankoop hebben ontvangen, daarom kun je alleen punten verdienen voor je toekomstige aankopen.

Dus waar wacht je nog op? Start met het verzamelen van schoonheidspunten!